Náskok v dovednosTECH a zkušenosTECH

Náskok v dovednosTECH a zkušenosTECH

ITjede.cz je platforma pro vzdělávání v oblasti IT, která nabízí 15 online kurzů s více než 20 hodinami obsahu a více než 10 000 studenty. Lze je absolvovat z pohodlí domova a jsou naprosto zdarma. Nabízí se zde možnost výběru z široké škály kurzů, včetně cloudových služeb Microsoft 365 a jejich zabezpečení, základů datové analýzy, CRM a ERP. Pokud se vám z toho všeho hlava točí a nevíte, kde začít, můžete využít jeden z našich studijních programů, ve kterém vás provedeme danou technologií postupně tak, aby se na nic nezapomnělo.

TIP: V dnešní digitální době je IT oblast, která nabízí nekonečné kariérní možnosti. Rozjeďte svou kariéru v IT pomocí těchto tipů!  


Na této platformě si rozšíříte povědomí o jednotlivých technologiích v IT světě a získáte nové znalosti, které vám otevřou příležitosti k prestižnější a lépe placené práci!  


Kurzy

Na ITjede.cz najdete širokou škálu vzdělávacích materiálů, které vám pomohou získat nové znalosti a dovednosti v oblasti IT. Nabízíme je v oblasti cloudových služeb Microsoft 365 a jejich zabezpečení, základů datové analýzy, CRM a ERP. Tyto kurzy lze absolvovat z pohodlí domova a jsou naprosto zdarma. Pokud se vám z toho všeho točí hlava a nevíte, kde začít, můžete využít jeden z našich studijních programů, ve kterém vás provedeme danou technologií postupně tak, aby se na nic nezapomnělo. Na této platformě si rozšíříte povědomí o jednotlivých technologiích v IT světě a získáte nové znalosti, které vám otevřou příležitosti k prestižnější a lépe placené práci.  

  


Studijní programy

Studijní programy jsou navrženy tak, aby vám pomohly naučit se danou technologii postupně a efektivně. V každém programu najdete několik kurzů, které jsou navzájem propojeny a postupně vás provedou danou technologií. Pokud se vám nějaká část zdá složitá, můžete se kdykoliv vrátit zpět a opakovat ji. Na konci každého programu obdržíte certifikát, který můžete přidat do svého životopisu a ukázat tak své nové dovednosti potenciálním zaměstnavatelům.

TIP: V posledních letech se staly velkým tématem různé způsoby práce, jako jsou kancelářský, remote a hybridní styl. Jaký je pro vás ten ideální?  


Mnoho studentů, kteří absolvovali kurzy na ITjede.cz, získalo nové znalosti a dovednosti, které jim pomohly najít si lepší práci v IT světě. Přidejte se k úspěšným